Vendégkönyv

Kérjük mondja el véleményét, amelyet másokkal is megosztana.


Új hozzászólás

Hozzászólások

Kedves Támogatók, Adományozók !

az elmúlt évben feleségemmel úgy döntöttünk, hogy a pálinka főzdében a borravalóinkat és bérfőzetők adományait összegyűjtjük és azt a Gyomaendrődi Delfin úszó egyesületnek adományozzuk !
Szép számmal voltak bérfőzetők akik jó kezdeményezésnek találták ötletünket és örömmel dobták a széfbe kisebb nagyobb támogatásaikat. A cél nem csak az volt hogy minél több pénz jöjjön össze hanem az összefogás a jó szándék és jó érzés felébresztése, kiváltása a bérfőzetőinkben...
A 2014-es évben összesen 45.660 Forint gyűlt össze és ezt nagy örömmel adtuk át az úszóegyesületnek.
NAGYON KÖSZÖNJÜK ez úton is!
Akciónkat a következő évben is folytatjuk és reméljük újra sokan csatlakoznak fiatal sportolók támogatásához.

Ignáczné Illés Erzsébet
Ignácz Tibor
2015.07.05

Kedves Családom , Barátaim, Támogatóim , Oktatóim... !

Ez év junius 3.-án a szaldolgozatom megvédésével befejeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen a pálinkamester-szakmérnöki tanulmányaimat. Mindenkinek köszönöm türelmét segítségét aki támogatott ennek az elérésében... Az oklevél egyik sarka mindenképpen Benneteket illet, köszönöm ! Néhány gondolat ...

Gyorsan eltelt ez a kettő év. Nagyon sok új ismeretre tettem szert és minden erőmmel azon leszek hogy ezeket eljuttassam a bérfőzetőinknek. Nagyon sok a teendőnk hisz tudjátok... Egyelőre sok a hibás termék a piacon és a pálinka még csak nevében Hungarikum... Mindenkinek ( kereskedelmifőzde, bérfőzde, magánfőzde ) felelősen kell gondolkodnia és cselekednie. Csak egyetlen út van a pálinka előtt - szerintem - és ez a minőség. Pálinka = Hungarikum = kiváló minőség . Ameddig ez nem teljesül mind a három szektorban addig csak kullogunk a világmárkák árnyékában miközben tudjuk nincs ezen a bolygón még egy ilyen adottságú hely mint a Kárpát-Medence...
Ha mindenki a profit elé helyezi a minőséget akkor lesz a pálinka sikeres a világban.
Ameddig ez nem történik meg "tucat" termék lesz a pálinka és a sok hibás termék azon kiváló termékek fényét is elhomályosítja amelyek már fenn ragyognak az égboltunkon...

Tisztelettel

Ignácz Tibor
pálinkamester-szakmérnök
Gyomaendrőd

Harmadik Szakmai Konferencia 2015.04.18.-a
Megköszönöm előadóinknak , Dr. Kovács István Úrnak - aki harmadik alkalommal is gazdagította szakmai fórumunk színvonalát - valamint phD Kovács Attila Úrnak is a Corvinus Egyetem munkatársának is a részvételt és a tartalmas szakmai előadását.
Köszönet a nagy számú hallgatóságnak akik bizonyították szakmai elhivatottságukat részvételükkel.
Az előadássorozat nevében szerepelt a pálinkakészítés ABC-je című megnevezés, amivel én ezt a 3 éven át tartó ( A,B,C) szakmai konferencia sorozatot lezártnak tekintem. A jövőben szeretném az egyéni speciális képzésekre helyezni a hangsúlyt amire mindenkinek lehetősége lesz minden hónap első szombatján a pálinkafőzdénkben.
Köszönöm mindenkinek akik ezt az előadássorozatot támogatták és segítettek a megrendezésben.
Tisztelettel
Ignácz Tibor

Kedves Tibor!

Szeretnék gratulálni a Pálinkakészítés ABC-je című, nagyon színvonalas és rendkívül hasznos rendezvényükhöz.
Örömmel tapasztaltam, hogy milyen lelkiismeretes és minőségi munkát végeznek, azért, hogy a főzetőik maximálisan elégedettek legyenek és nem utolsó sorban a bérfőzetett pálinka is méltó legyen a hungarikum elnevezésre.

Üdvözlettel:
Hegyi Ferenc

Második Szakmai nap 2014.04.12
Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani Adamik Anikónak önzetlen segítségéért aki a szakmai rendezvényünkön mint előadó segített bennünket a cefrézés tudományában való eligazodásunkat.
Tisztelet és köszönet dr.Kovács István Úrnak is aki külföldi útját megszakítva másodjára is eljött hozzánk és a segédanyagokkal kapcsolatos szakmai kérdésekkel foglalkozott.
A pálinka társadalom legmagasabb vezetői szintjéről is érkezett hozzánk vendég , Győrből: Béli Géza Úr aki a Pálinka Nemzeti Tanács tagja , Köszönjük !. Köszönjük még társának Pásztor Sándor jövedéki szakértő Úrnak is a hasznos információit.
Köszönet a Hárs Hotel tulajdonosainak az önzetlen felajánlást , valamint a pálinka Manufaktúra dolgozóinak is az aktív részvételt.

Remélem 2015-ben újra találkozunk !

Ignácz, Tibor
Hármas-Körös Pálinka Manufaktúra
2014.04.28 , Gyomaendrőd

Köszönöm a szinvonalas előadásokat,a témához kapcsolódó hozzáállásotokat.Hungarikum az amit csináltok,abban az értelemben is,hogy nem egy árubemutató szintű előadást csináltatok ,mint ahogy ezt már megszokhattuk már ezen a tájon,hanem egy magasszinvonal és ,mindenkiáltal hasznosítható és érthető tudást kaptunk.Ennyi ember előtt beszélni nem könnyű,de Tibinek nincs miért szégyenkeznie,amit mondott,az a szívünkből szólt,a film pedig zseniális volt!Igy tovább Zsóka és Tibi!Marharépacsoport

Kedves Szilárd és a Marharépa csoport !
igazán jól esnek ezek a szavak... köszönöm !
Én hiszek abban - mint azt a filmben is láthattuk - hogy szorgalommal , munkával és egy kis tehetséggel közösen sikeresek lehetünk.
Hajrá Pálinka , hajrá Kárpát medence !
Üdv.
I.T.

Tisztelt Megyeri Úr,

köszönjük a biztató szavakat, ez egy hosszú folyamat lesz, de bízok benne hogy a pálinka készítők zöme ezt az utat választja és minőségi Hungarikumot állít majd elő .

Üdvözlettel

Ignácz, Tibor

Köszönöm a Hármas-Körös Pálinka Manufaktúra, 2013 április 13.-n megtartott Cefrekészítés ABC-je című szakmai rendezvényén való részvétel lehetőségét!
Az előadás szakmailag tartalmas és igazán élvezhető volt.
Bízzunk eredményességében, mely a jövőben egyre kiválóbb párlatokban mutatkozik meg!
Üdvözlettel:
Megyeri István

Szia Tamás,

nagyon köszönöm a csapatom nevében a biztatást , jó egészséget kívánok Neked és családodnak a jövőben.

Üdv.

I.T.