Terveink

Mottónk : Maximális sebességgel a csúcsminőség felé !

  1. 2012 nyarán megnyitottuk a Hármas-Körös völgyében található pálinka bérfőzdéket, ahol a bérfőzetőknek az I. ütemben üzembe helyezet 200 liter-es főzősorral kisebb mennyiségű gyümölcscefrék kifőzésére is lehetőség kínálkozik .A 2015-ös szezonra tervezem a készülék átalakítását ami lehetővé teszi az akár 60 litertől való kifőzést is ami egyedülálló lesz a régiónkban !!!!!!!
  2. A berendezés alapanyagát tekintve vörösrézből készült, amely egyik feltétele a prémium minőségű pálinkák előállításának.
  3. Modern berendezésünkkel a bérfőzetőknek lehetősége nyílik a hagyományos kisüsti pálinka (1.) technológia mellett az aroma fokozását elősegítő aroma torony (2.) bekapcsolására, valamint választható a „nyugati” stílusú egy menetes pálinka (3. ) üzemmód bekapcsolása. (ún. 3 az 1-ben főzősor )
  4. A főzősorhoz tartozik egy CIP – Clean in Process – mosó rendszer, amely lehetőséget biztosít az egyes főzések közötti tisztításra.
  5. 2015 juniusában – II. ütem -üzembe helyezzük a 400 literes főzősorunkat, amely segítségével megháromszorozzuk kapacitásunkat. (4800 liter cefre feldolgozása/nap)
  6. 2020 nyarán a nagy igényekre való tekintettel megszerezzük a kiskereskedelmi adóraktári engedélyünket és elkezdjük egyelőre vásárolt alapanyagból a pálinka gyártást. 
  7. 2020 nyarán az adóraktár telephelyén kialakított kóstoló pergola alatt megkezdjük a turista csoportok fogadását akik a pálinkafőzés rejtelmeibe szeretnének betekintést nyerni.
  8. Gyomaendrőd és térségében alapvetően megváltoztatjuk a bérfőzési szokásokat: - kis és nagy mennyiségeket is fel tudnunk dolgozni, nem kell a továbbiakban összeönteni a cefréket! - megszűnik a több hónapos várakozási idő , minden cefrét garantáltan 1 HÉTEN belül feldolgozunk! - teljes rézfelületű berendezéseink és szakmai elhivatottságunk garancia a prémium minőségre! Minőségben nem ismerünk kompromisszumot. - minden esetben megtörténik a cefre minőségi átvétele műszerek segítségével! - kiadványainkkal, tanácsainkkal segítjük a helyes cefrekészítést, mert az ÖN SIKERE a MI SIKERÜNK is egyben.

Jó tudni !!! : rossz minőségű cefréből lehetetlen jó pálinkát előállítani, de jó minőségű cefréből is csak gondos odafigyeléssel juthatunk el a prémium minőséghez. :Három alappillére van a pálinkafőzésnek: 1. kiváló minőségű gyümölcs / cefre (tanácsokkal látjuk el partnereinket) 2. professzionális berendezés ( Magyarország egyik legjobb berendezés gyártója a partnerünk ) 3. magas színvonalú szakmai tudás ( minden alkalmat megragadunk tudásunk fejlesztésére ) Ha ezek közül 1 is hiányzik akkor Ön könnyen vesztes lehet ezért legyen körültekintő pálinka főzde választáskor !! Minden bérfőzetőt sok szeretettel vár a Hármas Körös Pálinka Manufaktúra Ignácz Tibor pálinkamester-szakmérnök MSc Budapesti Corvinus Egyetem