Terveink

Mottónk : Maximális sebességgel a csúcsminőség felé !

 1. 2012 nyarán megnyitottuk a Hármas-Körös völgyében található pálinka bérfőzdéket, ahol a bérfőzetőknek az I. ütemben üzembe helyezet 200 liter-es főzősorral kisebb mennyiségű gyümölcscefrék kifőzésére is lehetőség kínálkozik .A 2015-ös szezonra tervezem a készülék átalakítását ami lehetővé teszi az akár 60 litertől való kifőzést is ami egyedülálló lesz a régiónkban !!!!!!!
 2. A berendezés alapanyagát tekintve vörösrézből készült, amely egyik feltétele a prémium minőségű pálinkák előállításának.
 3. Modern berendezésünkkel a bérfőzetőknek lehetősége nyílik a hagyományos kisüsti pálinka (1.) technológia mellett az aroma fokozását elősegítő aroma torony (2.) bekapcsolására, valamint választható a „nyugati” stílusú egy menetes pálinka (3. ) üzemmód bekapcsolása. (ún. 3 az 1-ben főzősor )
 4. A főzősorhoz tartozik egy CIP – Clean in Process – mosó rendszer, amely lehetőséget biztosít az egyes főzések közötti tisztításra.
 5. 2015 juniusában – II. ütem -üzembe helyezzük a 400 literes főzősorunkat, amely segítségével megháromszorozzuk kapacitásunkat. (4800 liter cefre feldolgozása/nap)
 6. 2017 nyarán a nagy igényekre való tekintettel megszerezzük a kiskereskedelmi adóraktári engedélyünket és elkezdjük egyelőre vásárolt alapanyagból a pálinka gyártást. Ehhez 2017 tavaszán beszerezzük az első 3000 literes és egy 5000 liter-es erjesztő tartályunkat.

 7. 2017 nyarán az adóraktár telephelyén kialakított kóstoló pergola alatt megkezdjük a turista csoportok fogadását akik a pálinkafőzés rejtelmeibe szeretnének betekintést nyerni.
 8. Gyomaendrőd és térségében alapvetően megváltoztatjuk a bérfőzési szokásokat:
  - kis és nagy mennyiségeket is fel tudnunk dolgozni, nem kell a továbbiakban összeönteni a cefréket!
  - megszűnik a több hónapos várakozási idő , minden cefrét garantáltan 1 HÉTEN belül feldolgozunk!
  - teljes rézfelületű berendezéseink és szakmai elhivatottságunk garancia a prémium minőségre! Minőségben nem ismerünk kompromisszumot.
  - minden esetben megtörténik a cefre minőségi átvétele műszerek segítségével!
  - kiadványainkkal, tanácsainkkal segítjük a helyes cefrekészítést, mert az ÖN SIKERE a MI SIKERÜNK is egyben.

Jó tudni !!!
: rossz minőségű cefréből lehetetlen jó pálinkát előállítani, de jó minőségű cefréből is csak gondos odafigyeléssel juthatunk el a prémium minőséghez.

:Három alappillére van a pálinkafőzésnek:
1. kiváló minőségű gyümölcs / cefre (tanácsokkal látjuk el partnereinket)
2. professzionális berendezés ( Magyarország egyik legjobb berendezés gyártója a partnerünk )
3. magas színvonalú szakmai tudás ( minden alkalmat megragadunk tudásunk fejlesztésére )
Ha ezek közül 1 is hiányzik akkor Ön könnyen vesztes lehet ezért legyen körültekintő pálinka főzde választáskor !!

Minden bérfőzetőt sok szeretettel vár a Hármas Körös Pálinka Manufaktúra

Ignácz Tibor
pálinkamester-szakmérnök MSc
Budapesti Corvinus Egyetem